ʻaoʻao_banner

nūhou

Radiograph frame medical chest bucky stand mea hana

He aha nā mea hana o ka pahu lapaʻaukūʻai bucky?E ʻae mai iaʻu e hōʻike aku iā ʻoe i ke kūʻai bucky i hana ʻia e Newheek.

E kau i kakūʻai buckyma kahi ʻili paʻa paʻa 180cm ka mamao mai ka paipu, no laila e kūlike ke kikowaena kūpaʻa o ka pahu kiʻiʻoniʻoni me ke kikowaena o ka paipu.E hoʻouka i ʻehā mau wili hoʻonui M8 me ka hāmare uila, a laila hoʻopaʻa iā lākou;ma hope o ka pololei o ka hoʻoponopono ʻana, hiki iā ʻoe ke pana i kēia manawa.
Hoʻohana i ke kiʻi kiʻi
(1) E paʻa i ka lima o ke kaʻa kiʻiʻoniʻoni, e huki i ke kaʻa kiʻiʻoniʻoni i loko o ka pahu kiʻiʻoniʻoni, e hoʻopaʻa i ka pahu kiʻiʻoniʻoni i koho ʻia (a i ʻole ka papa IP, DR detector) i loko o ke kiʻi kiʻiʻoniʻoni e neʻe ana, a hoʻokuʻu i lalo i ka pahu kiʻiʻoniʻoni e hana i ka. pahu kiʻiʻoniʻoni (A i ʻole ka papa IP, DR detector) i hoʻokomo ʻia i nā kiʻi ʻoniʻoni o luna a me lalo, a hoʻopaʻa ʻia;
(2) E kaomi i ke kaʻa kiʻiʻoniʻoni i loko o ka pahu a hoʻopaʻa paʻa iā ia;
(3) Wehe i ka lima paʻa, hoʻoponopono i ke kiʻekiʻe o ka pahu trolley e like me ke kūlana kiʻiʻoniʻoni, a hiki i ke kiʻekiʻe kūpono o ka pahu kiʻiʻoniʻoni.Ma hope o ka hoʻoponopono ʻana, e hoʻopaʻa i ka lima e lawe i ke kiʻiʻoniʻoni.
(4) Ma hope o ka pau ʻana o ka paʻi kiʻiʻoniʻoni, e huki i ke kaʻa kiʻiʻoniʻoni, e lawe i waho i ka cassette kiʻiʻoniʻoni (a i ʻole IP board, DR detector) mai ka mea paʻa kiʻiʻoniʻoni;a hoʻokuke i ke kaʻa kiʻiʻoniʻoni i loko o ka pahu kiʻiʻoniʻoni.
Inā loaʻa iā ʻoe nā pono kūʻai no kakūʻai bucky, e hoʻokipa iā mākou, kelepona (whatsapp): +8617616362243!

https://www.newheekxray.com/dr-bucky-stand-dr-detector-bucky-stand-product/


Ka manawa hoʻouna: Sep-21-2022