ʻaoʻao_banner

nūhou

Pehea mākou e hoʻopili ai i nā ʻīlio i ka ʻike a me ka mālama ʻana i ka mīkini X-ray?

Pehea mākou e hoʻopili ai i nā ʻīliomīkini X-ray pipihōʻailona a me ka lapaʻau?
Pehea mākou e hoʻokokoke aku ai i nā ʻīlio
Ke launa me ka ilio kamaaina ole, mai nana pono i ka ilio, mai hoopa koke i ka ilio, hana i na nana pono, a pela aku, e nana pono ina ua hoike mai ka ilio i na hoailona o ka paa.
Pehea mākou e hoʻopili ai i nā ʻīlio i ka wā maʻi a me ka mālama ʻana i nā holoholona?Ke hōʻike ka ʻīlio i nā hōʻailona o ke kūpaʻa, e haʻalele koke a huli i ka ʻaoʻao ke hoʻi.E hoʻohana i ka ʻike maka e nānā i ka hopena o ka ʻīlio.Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i nā mea ʻai a me nā mea pāʻani e hoʻopuehu i ka pilikia o ka ʻīlio a hoʻomaha i ke kaumaha o ka ʻīlio.Ma hope o ka kamaʻāina ʻana o ka ʻīlio i ke kaiapuni, e hoʻopili hou aku a me nā nānā ʻē aʻe e pili ana
Pehea mākou e hoʻopili ai i nā ʻīlio ma nā keʻena mālama holoholona
Aia ka ʻīlio ma ka papahele.Ke kū mākou e nānā, hōʻike ka ʻīlio i nā hōʻailona o ka makaʻu a me ke kūpaʻa, a pono mākou e huli a haʻalele.Inā hoʻomau ʻoe i ka hana pili kino, e hoʻonui ia i ka ʻike palekana o ka ʻīlio a hoʻoikaika i ke kū'ē.

1-2205161111415a
Pehea mākou e hoʻopili ai i ka ʻīlio i ka ʻike a me ka mālama ʻana onā mīkini X-ray pipi?
Pehea mākou e hoʻopili ai i nā ʻīlio i ka wā e ʻike ai i ka mīkini X-ray holoholona?
Pehea mākou e hoʻopili ai i nā ʻīlio ma nā keʻena mālama holoholona
Pono ʻoe e haʻi maikaʻi iā ia: "Aia wau."
Pehea mākou e hoʻokaʻaʻike aku ai i nā ʻīlio i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana a me ka mālama ʻana i nā holoholona No nā ʻīlio hopohopo nui a makemake i nā maka no ka pale ʻana iā lākou, mai hoʻoikaika iā lākou!
Pehea mākou e hoʻopili ai i nā ʻīlio ma nā keʻena mālama holoholona
Hiki iā ʻoe ke hoʻohaʻahaʻa mālie a hoʻomanawanui e like me nā ʻanuʻu i luna, e hoʻohuli i kou manaʻo, mai ʻae i ka nānā ʻana o ka ʻīlio i ka mask, e hoʻomaha ka ʻīlio ma mua o ka hana ʻana.
Pono kākou e launa pū me ia, e hoʻemi i ke kaumaha, e hoʻomaha i ko kākou makaʻala, a e kamaʻāina koke i ke kaiapuni i hiki iā kākou ke ʻike a mālama iā ia.
He mea hana kā mākou hui e hana a kūʻai aku i nā huahana X-ray.Nā mīkini X-ray holoholonaʻo kā mākou huahana kūʻai wela.Inā ʻoe e ʻimi nei i nā mīkini X-ray pipi, ʻoluʻolu ʻoe e kelepona mai iā mākou.Tel (whatsapp): + 8617616362243!

ʻike ʻike papa pālahalaha


Ka manawa hoʻouna: Dec-13-2022